Onsdag

Det dåliga vädret har hållt i sig även idag : ( Det regnar och är kallt. Vi spenderade eftermiddagen på biblioteket, jag fixade äntligen mitt bibliotekskort, så nu har jag lånat hem en bok jag måste läsa.

Till i helgen ska det bli upp till 30 grader, Skönt :D

Mmm

Lite kvällsmat sitter bra efter en promenads/joggningsrunda : )




Det man skådar i bakgrunden är min TiVo. Fick den igår, så nu kan jag spela in allt jag ville se på TVn. Det kommer underlätta väldigt kan jag säga, eftersom jag inte ens vet vilka kanaler mina program går på. Det är väldigt svårt att veta när det finns 100 kanaler att välja bland. Men nu får jag allt inspelat, bra tycker jag : )




Regn, regn, regn

Inte så bra väder idag, alltså ingen promenad. Jag måste ta igen det imorgon.

Idag började jag kl 2.30, och jobbar fortfarande. Brenda och Gene är i New Jersey och äter middag, så dom kommer nog hem sent ikväll. Jag och flickorna roade oss med att kolla på sagan om ringen 2 så vi får väl se om dom kommer kunna sova :P

Innan badning av barn och nattning så har jag lagat middag och lekt : )

Nu blir det the office!

Bra dag

Söndagen har vart jätte bra och ovanligt lång.

Dagen började med sovmorgon och en lång frukost. Sen tog jag tåget in till Manhattan och shoppade : ) Nu är jag redo för sommaren. Jag hade verkligen tur, nästan alla shorts inne på H&M kostade 9 dollar (!), så därifrån fick det bli 3 par. Sen hade dom massor av fina t-shirts med tryck för 5 och 3 dollar, så där fyndade jag med lite : )

Handlade lite andra småsaker och jag tror nog det här var det bästa shoppingrundan hitills.

Även fast jag tog min tid och shoppade kom jag hem kl 4. Då städade jag mitt rum och tvättade. Sen blev det en joggingrunda, middag och ett litet eget spa nu på kvällen. Jag har hunnit med massor idag och det känns skönt, eftersom en ny vecka börjar imorgon : )


Det var ett blött och grått New York idag




Men jag var glad ändå



Bryant Park, alltid lika fint



Jag plockade lite syréner, så nu luktar mitt rum jätte gott : )





Sol

Jag är nyss hemkommern från en promenad, det är 21 grader varmt med sol : ) Härligt! Jag invigde mina nya skor, dom passar ganska bra, ska fortsätta använda dom så snart kommer dom sitta som en smäck! :D




Bronx zoo igår va kul, men jag tror jag föredrar dom Kolmården :P Där verkar dom veta bättre hur djuren ska tas hand om. Stort var det, nästan för stort. Det var mer som en park och här och var fanns det några djur. Lite konstigt, men kul var det ändå. Och vädret var toppen, som idag : )


Middag

Nu ska vi iväg och äta middag, Gene fyller år så det är han som ska firas : )



Torsdag

Idag har det vart varmt, jag måste köpa lite shorts i helgen. Jag satt och svettades i solen idag när vi hade picknick ute, är nog ca 22 grader, så det är ganska lagom. Om man tar på sig rätt kläder, vill säga.

Imorgon, Bronx Zoo : )

Kul med en utflykt. Nu sitter jag och lyssnar på Pandora, jätte smart program som spelar musik som du tycker om, det är bara att skriva in en låt man gillar så gör Pandora en egen radiokanal till en.

Kul

Haha, jag har precis läst igenom gamla mail från Sammy, dom äldsta var från 2003! Hehe kul var det : )



En gammal bild jag har här, alla andra bilder är hemma i Sverige. Eller gammal och gammal, 2006 är den här tagen.

22a

Imorgon är det redan torsdag, den här veckan har gått fort. Det känns ju som om jag precis körde runt tjejerna till sånglektioner och allt annat som torsdagar innebär. Men det är ju bara bra : )

Idag har det inte hänt så mycket nytt, Kids U på morgonen, sen parken. På väg hem från parken fick jag sms från Brenda, dom från Kids U hade mitt internationella körkort. Jag hade visst tappat det (bra att jag märkte det också), så det var bara att åka till Pleasantville en tredje gång. Jag vet inte vad det är för fel på mig, jag har aldrig vart så här virrig. Det är som att jag lämnar huvudet hemma varje gång jag lämnar huset.

20 grader med lite moln har det vart idag, skönt : ) Jag måste bara komma ihåg det också, för varje gång vi går ut tar jag på mig alldeles för mycket kläder. Jag är kanske fortfarande inställd på vinter.

Haha jag sitter som en groda här




Tänkvärt

"Där" är inte bättre än "här".
Så fort du kommit dit kommer du att se ett nytt "där".
Som, återigen, kommer att verka bättre än "här".

Tisdag

Idag är det redan den 20e april, snart Maj : )

Idag spenderade vi hela dagen i parken, som vanligt med andra ord. Jag missbedömde vädret lite innan vi skulle ut. Jag började inte jobba förren kl 2 idag och jag va inne hela dagen. Sen vid tre när vi gick ut så tog jag min jacka, satte på Augie hans jacka, packade ner fingervantar sen så åkte vi. När vi kom till parken var det lite för varmt för det. Sisådär 20-22 grader och sol. Av med jackor och tröjor sen så kunde vi börja leka.

När vi kom hem så åt vi mat och Augie delade med sig lite av vad han tänker på. Jag, Brenda och Willa runt matbordet.

- When I'm gonna be 46 I'm gonna have a big penis.

Det var kanske det han hade tänkt på idag, och vad säger man till det? Haha tystnad... Det är mycket prat om sånt nu och speciellt med folk han aldrig har mött förut :P




Sommarplanering

Nu har jag fått reda på lite om sommarens planering. Det blir läger för flickorna i 4 veckor uppe i Maine. Dom åker i slutet av Juni har jag för mig. Då har jag bara August hemma, så det blir nog skönt. Brenda har sagt att jag kommer bli uttråkad så det passar jätte bra med besök från Sverige då ; )

Sen åker vi till Hamptons i en vecka, som har hyrt ett sommarhus där. Sola och bada : ) Efter det blir det Californa i 2 och en halv vecka, helt lagom tycker jag. Stannar man för länge kan jag tänka mig att man blir uttråkad. Sen är sommaren slut och flickorna börjar skolan igen den 22 september eller nåt sånt.

Låter bra, tycker jag : )

Jag måste börja tänka på när och var jag ska ta min semester, snart är det ju sommar och det kan ju vara skönt att resa lite i usa sommartid.

Kung av sand

Jag fattar inte varför man sitter och plågar sig själv med att lyssna på svenska låtar och tänka på sommaren och familj och vänner. Konstigt det där... Nu lyssnr jag på Kung av sand. Haha undra om jag hade lyssnat på de om jag va i Sverige nu.

Veckans...

Veckans humör: Måndag morgon började det bra, men det blev snabbt sämre när jag lämnade nyc och mitt finbesök vid taxin mot flyplatsen. Dagarna efter det var jobbiga och väldigt tråkiga.  Jag tyckte inget va kul längre. Men det gick över, ganska fort faktiskt och nu känns det nästan som vanligt igen.

Veckans kläder:
Jeans! Varje dag, hehe. Och sköna tröjor. Oftast har jackan har vart på utomhus.

Veckans bra köp:
Ny foundation och presenter!

Veckans dåliga köp: Gladiatorsandaler från Forever 21, dom var för små och kvittot är hos Markus hemma i Sverige.

Veckans mat:
Grillat har vart godast den här veckan : ) Det ger sköna sommarkänslor.

Veckans musik:
Train - Hey Soulsister spelas ofta på radion. Taio Cruz - Break your heart är bra den med. Nu sitter jag och missbrukar Gyllene Tiders, sommartider. Jag har nog lite hemlängtan..

Veckans blogg:
http://happilyeverafter.se Är kul att läsa för hon är så positiv och glad, ge mig lite av det!

Veckans bästa:
Självklart Sammy här i början av veckan. Sen är det skönt att jag har börjat handla saker jag ska skicka hem : )

Veckans sämsta:
Haha igen, att Sammy åkte. Annat, jo att jag hade med mig en tråkmåns på bion i fredags, skulle lika gärna kunnat åka själv. Det var ju tur att filmen va kul iallafall så jag fick skratta lite :P

Veckans vill ha: Sommar! Mer besök från Sverige! En hund, haha!


Halv 8

Skönt : )

Klockan är halv 8 och jag sitter avsminkad med pyjamas i sängen, jag har mina kakor, vindruvor och vatten brevid mig. Jag ska kolla på desperate housewives och the office. Det ändå som skulle kunna gör det bättre var om min lilla gris var här nu...

Jag saknar min älskling


Ledig Söndag

Idag har jag spenderat min förmiddag inne i nyc. Hittade lite fina överraskningar efter lite letande : ) Himmelen var helt svart när jag sprang till Grand Central för att hinna med tåget hem, men nu börjar den bli blå igen och solen lyser genom molnen.

På eftermiddan har jag tvättat kläder och städat mitt rum, skönt att ha det gjort nu när en ny vecka börjar. Jag hoppas, hoppas, hoppas att värmen kommer tillbaka snart. Nu de sist dagrna har det inte vart skönt alls.

Snart får jag mitt schema för nästa vecka, håller tummarna för att det blir bra : )

Nu ska jag slappa framför datorn med chocolate chip cookies som jag köpte från Daffys inne i nyc.


Jobbat klart

Nu ligger barnen och sover. Vi tittade på Alvin och gänget 2 och åt choklad från Belgien.

Imorgon planerer jag att åka in till nyc och handla lite överraskningar : ) Jag har planerat en sak som jag ska köpa sen så får vi se om jag hittar nåt annat kul : )

Nu ska jag kolla på The Office tills jag somnar.

Godnatt


Lördag

Jobbar från 4 till natten. Vi får se vad vi ska hitta på : )

Har all tre idag så det är lite svårt att göra nåt all vill, men vi får försöka.

Movie

Date Night är helt klar värd att se. Jätte bra film, skrattade väldigt mycket, det var skönt. : )

Nu mer Steve Carell i form av The office, sen sova. Förresten så är även det helt klart värt att se. The office är grymt bra, ge det ett par avsnitt sen är man fast.

www.theofficefree.com

Fredag?

Ja idag är det fredag, eller fredagen är nästan över. Det känns inte som det, den här veckan har gått jätte fort : )

Idag åkte jag och August till Muscoot Farm där det finns massor av djur, hästar, kossor, får, grisar ja allt. Tyvärr har vädret inte vart det bästa idag, kallt, och det ska bli ännu kallare : ( Men men. Efter regn kommer ju solsken eller hur?









Det var kul och det ska vi definitivt göra om. Augie måste bli vanare vid djur, han var rädd för kycklingarna idag :P

Jag får se vad kvällen erbjuder, kanske bio? Jag vill jätte gärna se Steve Carell och Tina Fays nya! : )


Inget mer randigt

Jag får aldrig köpa nåt mer randigt, eller inte iallafall på ett bra tag. Jag har haft en tendens på sistonde att köpa randiga tröjor, så nu är väl hälften av mina kläder randiga. Det är inte bara jag som har märkt det.

Hur många randiga tröjor har du egentligen?, har både Willa och Tessa frågat massor :P

Varje gång när jag kommer på morgonen med en randig tröja säger dom, - Here comes Sandra, with a striped shirt, again. : ) Haha

Och idag när dom spelade Wii så gjorde dom en egen gubbe till mig, och vad fick jag för tröja då tro? Jo en randig...

Thursday

Nu har jag precis kommit hem från Target. Min foundation var slut så jag var tvungen att köpa en ny, hittade även ett par andra små överraskningar : )

Jag fick sluta tidigare idag, Brenda tyckte jag hade jobbat så hårt och hade dåligt samvete över att jag "bara" fick en timmes rast på dagen. Haha jag har ju knappt jobbat alls känns det som på sistonde, först California sen min lediga helg plus lite till när mitt besök kom. Men men det är ju hon som bestämmer ; P.

Jag och August hade iallafall en jätte bra. Vi började med Kids U sen åkte vi till parken och hade en liten picknick lunch i solen : )








Nu på kvällen har det kommit lite regn, så imorgon ska det antagligen inte vara så bra väder. Jag börjar kl 9 och jobbar till half 5, skön dag med andra ord. Det kanske blir lite inomhuslek? Vi får se : )





Torsdag

Känner inte alls för att sitta här och uppdatera, men jag måste bli bättre på det. Jag gör det ju ändå för min egna skull så.

Idag är det runt 20 grader, vi har vart ute och lekt hela dagen igår och idag. Igår kväll grillade vi gott med : )

Jag börjar om 20 minuter och då ska jag vara chaufför. Willa och Tessa och sånglektioner, fotboll och basket så det blir lite körande : )



Nu är det vår, speciellt om man jämför med den bilden! Nästan allt är grönt och blommorna blommar för fullt, måste ta nya bilder. Det kommer...

Onsdag

5 barn hemma. Måste vänta ett tag till sen ska vi ut i solen och leka!

The best days

Jaha, nu är man själv igen.
Det är konstigt så fort man vänjer sig. När dom kom, kändes det som dom alltid varit här, eller som om jag inte hade åkt. Nu när dom har åkt känns det förjävligt. Usch


Men men, tillbaka till verkligheten. Våra dagar i NYC har vart jätte bra. Det började bra med att jag fick lite presenter från Sverige. TACK ♥

Och vi har hunnit med massor.


Direkt efter flyget, Shopping



























Bara lite av allt ♥


Lite mer hemma

Jag har inrett mitt rum med lite bilder på nära och kära


Tips

Idag frågade jag Brenda om tips på restauranger inne på Manhattan, det kommer ju behövas nu i helgen.
Som svar fick jag det här



En hel bok om alla restauranger, och även hennes favoriter.

Inte kommer vi svälta i helgen iallafall...

...

Jag ska åka bort till Target och försöka hitta en bra "brun utan sol" lotion som jag kan smörja in mina likbleka ben med, det behövs!




Klibbigt

Idag har det vart varmt, 81 f, men det var inte ens skönt. Utan det var bara klibbigt, usch, ingen sol heller. Men man ska väl inte klaga, det är ju skönare än när det är kallt : )
Imorgon ska det vara upp till 89 f(!) :D Hoppas på lite mera sol då.

Haha sen det komiska, på fredag ska det vara ca 55 f, det är bara för att Sammy, Markus och Cissi kommer :Pdet kanske även ska regna. Men vi får hoppas på det bästa.

Idag har vart en bra dag med lek i parken, goda grillade kycklingburgare till middag och en massa tvättande. Tjejernas kläder och mina kläder, så nu är jag redo imorgon när jag ska börja packa : )

Hej då!


Hemma

Nu är vi hemma, flygresan hit gick fort och jag sov större delen av tiden. Jag har precis vart på Starbucks och nu kl 8 på kvällen är det 70 f. :D SKÖNT!

Imorgon ska det blir upp till 85 vilket är 29 grader :D

Påsklunch

Idag har vi var på en liten utflykt till Red Woods, en skog med massor av red woods, som är stora, stora träd.
Sen var det påsklunch, gott gott. Ingen påskmat egentligen, eller ingen typiskt svensk mat iallafall.

Och nu lite lugn tid innan vi åker tillbaka till Pebble Beach : ) Det kommer bli kul för det betyder hemfärd imorgon :D




Dags för sängen

Jag är trött, min energi försvinner nånstans, jag vet inte vart...



Nu ska jag lägga mig i den sköna sängen



Godnatt

Middag

Nu på kvällen har vi haft en god middag






Påsken har börjat!



Maten var som vanligt jätte god : )

Glad Påsk

Glad Påsk : )
Jag hoppas Sveriges väder är fint den här helgen och att påskmaten smakar gott. Åh jag är avundsjuk, jag vill åka hem till mormor och morfar och äta god mat och tårta med kycklingar på : ) Och påskägg, jag vill ha påskägg.

De sista dagarna här har vart bra. Vi har vart och paddlat kajak i havet. I havet fanns det massor av sjölejon, sälar och stora fåglar så det var kul att se på nära håll : ) Tyvärr tog jag inte med mig min kamera eftersom jag inte ville att den skulle bli blöt. Och tur var väl det, för blöt blev man! I början var det enkelt att paddla, ingen motvind eller vågor. Men hemvägen var hemsk. Stora vågor och motvind hela tiden. Jag och Willa delade kajak och hon kämpade på bra, men i slutet orkade hon inte längre så då var det lite tuffare för mig :P Haha vi var tvungna att bli dragna av en av ledarna den sista biten, för vi blåste nästan iväg och fastnade flera gånger.

Efter det här åkte vi upp till the preserve, och stannar nu över helgen.

Idag har vi vart ute och ridit : ) Det var kul! :D Nästan 2 timmar, och det var fint väder. Jag hade hästen Teddy, och tjejerna var jätte duktiga på sina hästar.

Nu är jag hemma här själv, dom andra åkte in till Carmel för lite shopping, skönt att stanna hemma och bara vara själv.

Imrgon är det påskmiddag, sen tillbaka till pebble beach, sen hemfärd på måndag morgon.
Inte skönt att flyga men det ska bli skönt att komma tillbaka till New York : )

Nu är det dags för veckan jag väntat på!


JAA!

Jag har äntligen hittat Mars :D



Den slank ner snabbt kan jag lova

Det är ju ett måste




Haha, jag kommer ha ett ton myströjor när jag är klar här :P

Onsdag

Kl är halv 11 och jag ska sova. Skönt.

Vi har haft en bra dag uppe i the preserve och här i Pebble Beach. Vi lunchade inne på golfklubben, sen så åt vi middag på en restaurang här i närheten. Gott Gott. Jag träffade en svensk familj, världen är bra liten iallafall. Sen körde jag hem, i Jaguaren, jo det var lite pirrigt ja.

Imorgon ska vi strosa lite inne i stan och sen ska vi ut på en utflykt, vi ska paddla kanot, eller kajak :P
Det märks : )


Jag läste lite




Vi spelade Lacross, självklart svenska färger




Sen var det dags för middag



Nu sängen! Godnatt



RSS 2.0