Lördag

Idag har jag jobbat nästan hela dagen, 12 till 12. Det har gått bra och nu längtar jag till sängen.

Imorgon ska jag in till NY för att gå på min första Lucia träning. Japp, jag ska vara med i Luciatåget :P Det kommer vara träningar varje söndag fram till Lucia, så det passar ju mig eftersom jag alltid är ledig då.



Efter det blir det Halloween parad nere i West Village : )

NU ska jag sova!

9:42

Kom precis hem från gymmet, känns som att det var en evighet sen jag var där. Nu när jag åkte hem på kvällen var det nästan 20 grader varmt ute. Väldigt konstigt väder här...

Idag har det vart en lugn dag, vi hade playdate med grannens tvååring. Imorrn ska jag över dit igen och passa dom 3 på kvällen och tjäna lite extra pengar : )

Höst?

Kollade precis vädret, den här veckan ska det vara mellan 20-24 grader och jag hoppas verkligen att det är den sista värmen. Idag var det 24 grader och det är ju svårt att veta vad man ska ha på sig. Jag som tyckte det var skönt att klä på sig varmt till hösten. Men men man kanske ska passa på att njuta ändå, annars kommer jag väl ångra mig när det är 10 minus sen!

PopCORN

Jag, Willa och Tessa poppade riktiga popcorn i lördags. Brenda hade köpt hem hårda små majskolvar som vi bröt på mitten och stoppade i en papperspåse i micron. Sen hoppade den runt därinne ett tag och blev till kritvita popcorn! : )

Gott var det : )




Haha

Stinha, Veronika och jag igår när vi slog in paket



Haha va söt du är Stinha : )

NY



Snälla Veronika var inne i ny i lördags och åkte till IKEA och köpte med sig lite gott till mig! : )



3 tuber hoppas jag räcker ett tag. Nu skippar jag bagelsen och ska bara äta knäckebröd, hehe eller jag ska försöka iallafall.

En lång kort söndag

Igår var en lång men ändå kort dag. Min enda lediga dag bara sprang förbi men ändå hann vi med en del ändå. Jag vaknade och gjorde mig iordning sen tog jag racer saaben till Stinha och hämtade upp henne, sen ner till tågstationen för att möta upp Veronika och Linnea. Från Chappaqua åkte vi till Palisades, jätte huset fullt med affärer. Där hade jag en riktigt bra runda och hittade nästan allt jag letade efter, skönt!

Vi åt en sen lunch på Cheesecake Factory sen tog vi en liten runda till och sen hem till Chappaqua igen för att lämna av Linnea. Jag, Veronika och Stinha fortsatta till Target för att köpa öronproppar till mig! Yees! Dom funkar, sov med dom inatt och vaknade inte en enda gång imorse av alla ljud.

Vidare från Target hem till mig för att slå in paket.

Efter det höll jag på att nästan somna ståendes kändes det som, flera dagar utan att fått riktig sömn tog ut sin rätt. Men inte gav vi upp för det. Jag och Veronika lämnade av Stinha hos henne och åkte hem till Veronika för att gå en powerwalk i mörkret och köpa chocolatechip cookie dough.



Yummy! Man köper en burk med deg, sen är det bara att skopa ur och lägga på en plåt. Två plåtar kakor och en hel del deg fick vi i oss!



Sen drog vi ner på tempot lite och tittade på desperate housewives : )


It's For Real

Nu har jag fått både mail och brev.



Det är dags att välja mitt flyg hem, jag har 3 veckor på mig. Jag måste bestämma när det är jag ska åka, om jag ska resa efter jag slutat eller åka direkt.



Börjar kännas att det är dags snart. Jag räknar ner till jul sen kommer det gå fort!

Coldstone

Idag har det vart riktigt kallt ute, nu är hösten verkligen här. 40 farenheit, alltså cirka 4 grader var det nu ikväll. Inga minus grader än så länge iallafall!

Kom hem för en stund sen, jag, Veronika, Lina och Sofia var på Coldstone och åt glass. Lite konstigt kanske att äta glass nu när det är så kallt, nästa gång kanske vi väljer nåt annat.

Fick förresten hem ett paket igår. Mina nya vinterskor. RIKTIGA skor. Mina första par UGGS! :D



Taadaaaa





Äkta fårskinn så jag hoppas dom ska hålla mig varm i vinter.
180 dollar gick dom på, men som tur är har jag en väldigt snäll hostmum som betalade dom åt mig! Varför hon gjorde det vet jag inte, hon sa bara att hon är glad för att köpa boots till mig. Jahapp, det är väl bara att tacka och ta emot! :D


Happy Birthday

Grattis världens bästa mormor ♥

Playdate

I Tisdags hade jag och Veronika playdate med Jack och Augie. Dom leker jätte bra ihop så det är kul, skönt för oss också att dom underhåller sig lite själva.

Vi stog och pratade medans dom lekte en bit bort och helt plötsligt börjar Jack hosta och har satt nåt i halsen. Vad har hänt då? Joo då är det så att August har tagit up bark från marken och börjat matat Jack och sagt att det var pizza. Jack som jag nu vet älskar pizza började ju såklart äta det. Haha jag höll på att skratta ihjäl mig. Stackars Jack, han trodde verkligen det var pizza och Augie blev väl jätte nöjd när nån äntligen åt hans "låtsas mat".

He said it was pizza, sa Jack med ledsen min när Veronika försökte få han att spotta ut det.

Haha kul för oss, inte lika kul för Jack.

New York Knicks vs. Chicago Bulls

Nu har jag bokat biljetter till basketmatchen Knicks - Chicago Bulls som är den 25e december : ) Tur att jag kollade upp det, nästan alla biljetter var redan tagna men det fanns ett par kvar så dom bokade jag så fort jag fick in pengar på kontot. Åkte till banken precis efter jag slutat och satte in pengar, det spöregnar ute och jag hoppas det inte kommer komma för mycket så dom stänger skolorna.

 




Idag var jag och Augie i parken och lekte och matade ankor : ) Det var skönt ute innan regnet kom och man ser att hösten har kommit på riktigt nu.

 

Nu ska jag mysa ner mig och kolla på How I met your mother innan det är dags att sova.

Pumpkins!

Häromdagen åkte jag och Augie med Brenda för en av bilarna skulle lämnas in, på hemvägen stannade vi på en farmers market där dom just nu säljer pumpor. Lite roligt att se hur galna alla amerikaner blir :P

Vad sägs om en fågel?



Eller en pumpa som kostar 100 dollar?



En stackare som verkar blivit angripen av diverse sjukdomar?



En snabelpumpa kanske?



Jaa det fanns pumpor i massor...



Onsdag

Igår var jag på Starbucks eftersom det var tisdag, mycket folk var det men vi fick plats ändå. Jag tror vi var 6 svenskar den här gången och då saknade vi ändå några.

Idag har jag jobbat större delen av dagen. Det är fint höst väder ute nu så det är skönt att vara ute och leka. När Brenda sen kom hem hade hon köpt en "tisdags present" till mig, presentkort på starbucks som jag kan använda när jag går dit varje tisdag! Superbra, sparar man in lite pengar där med :P. Ikväll tänkte jag åka till gymmet för att svettas lite men kom på att jag kanske måste skriva lite på mitt arbete som ska in på söndag, så det har jag roat mig med. Lite mer än hälften är gjort nu så det får duga för idag.

Nu ska jag byta om till pyjamas och sen kolla på Halv Åtta Hos Mig på TV4 play : )


Helg

Den här helgen så var jag ledig lördag eftersom jag behövde jobba söndag. Så igår kl 10 rullade jag, Stinha, Linnea och nya tjejen Sofia till Woodbury Common Outlet. Det ligger en timme härifrån och är en jätte stor märkes outlet. Dom har massa butiker, många är ganska dyra men det fanns lite i min priskklass med :P



Kul att åka dit och titta faktiskt, vi luncha och shoppa lite och var klara i bra tid så vi skulle kunna åka hem och kolla på bio innan det skulle bli för sent. MEN dom planerna ändrade ju sig lite. Halv 6 började vi sakta rulla ut från parkeringen och vi var inte ute där ifrån förrän lite innan halv 9! Nästan 3 timmar stod vi i kö på parkeringen! Och såklart var det ju jag som körde, inte volvon heller utan saaben som är manuell. Det var många bilar som ville ut och det var ganska frustrerande men vi fördrev tiden bra ändå :P

Söndag - Skola - Jobb

Imorse åkte jag på första Boston lektionen. Förra gången låg skolan nere i Tribeca, och den här gången är det uppe i Harlem. Det är ju bra på ett sätt för det är närmre, man behöver inte ta nån tunnelbana eller nåt så det är ju skönt. Men det som är lite sämre är att skolan är riktigt gammal och sliten.



Utsikten från klassrummet var fin iallafall, man såg ända ner till Empire och Chrysler.



Lektionen var lagom lång och skön. Nästan söndag är den sista och det är också då vi ska redovisa våra arbeten vi ska göra. Idag gjorde vi massa uppgifter, kollade på film och på eftermiddan åkte vi till Metropolitan Museum of Art.

När vi var klara med det vi skulle göra där så åkte vi upp till taket, utsikten var fin även där : )




8 månader

Jajjamensan. 8 månaders jubileum just idag. Grattis!- Tack tack.



Det betyder 4 månader kvar. Lite mer än 2 månader tills Sammy kommer hit : ) Måste nog ta och skriva en liten lista på allt som måste göras innan jag åker hem så jag inte glömmer bort nåt!

Fredag

Fredag kväll och jag jobbar. Lite trist att jobba nu men jag är ju ledig imorrn så då får jag se till att hitta på nåt : )

Veckan har vart bra, igår hämtade jag hem August och Lollipop från hans skola. Lollipop är alltså skolans hamster. Han ska bo här över helgen. Man får skriva upp sig på en lista så får alla en helg att låna hem han. Det som är lite tråkigt är att han bits så man kan inte ta i han. Men men han är söt.





Vi har en tung bok på så katten inte käkar upp han.



Idag verkar det fina vädret ha kommit tillbaka, vi har vart ute och lekt och så har vi lagat middag, hamburgare blev det idag. Nu sitter flickorna och kollar på film och jag sitter här : ). Håller på och smider planer inför imorgon med sverige tjejerna :  )

På söndag så ska jag till skolan igen, nu ska jag läsa en Boston kurs med en tripp till Boston i november. Det är den andra klassen, jag missade den första i söndags för jag jobbade så det ska bli spännande. Nu är det bäst att jag springer upp och kollar så barnen inte har nåt lurt för sig.

Pjuuhh

Helvetesveckan gick bra, jag och barnen överlevde ett tag utan föräldrarna. Pjhuuu skönt! Alla var glada och vi kom ihåg playdates och trumpeter med till skolan och allt var det var! I lördags fixade jag till Tessas hår, lockade hennes redan lockiga hår : )

Min belöning för veckan blev pengar till en iphone 4, jihooo. Brenda vet att jag har sparat till en så hon fråga om jag ville att hon skulle köpa en till mig eller om jag ville ha pengar till en. Pengar tack, sa jag. Ska vänta med att köpa den tills Sammy kommer tror jag eftersom det är han som ska ha den : ) Kul med uppskattning, 13 timmars övertid så får man lön och en iphone. TACK : )




Nu vill ju jag inte ha en sån där jätte iphone som på bilden, eller vad vet jag, det kanske är gubben som är miniatyr? höhö humorn är på topp så här halv 9 på kvällen :P

1a Oktober

Första oktober började bra med strömavbrott imorse, som tur var så kom strömmen tillbaka precis efter jag hade tagit en kall dusch. Det var ju bra ändå, skönt med elen tillbaka och duschen fick mig verkligen att vakna till vilket behövdes :P

Det är verkligen USA i ett stort nötskal. När ska dom lära sig att det kanske inte är så smart att sätta upp elkablarna I träden?!

Jaja, 5 månader kvar sen är jag tillbaka i Sverige där man ALDRIG får strömavbrott. Det var det ända jag tänkte på när jag stressade upp 5 imorse för att ringa skolor och skolbussar, detta hade ALDRIG hänt hemma. 

Men men, det blev ju bra tillslut ändå. Nu hämtar Veronika upp mig snart så får vi se vart kvällen leder : )

Jobb och jobb

Så där, nu är jag färdig för dagen. Har jobbat sen 6 imorse och nu är klockan vart över 7. Dagen har gått väldigt fort men det är väl så när det finns saker att göra hela tiden.

Idag har det regnat större delen av dagen. Imorse hoppades flickorna på att skolarna skulle stänga på grund av regnet (dom stänger skolorna om det regnar för mycket för att då går det ju inte att köra bil eller buss!? Kärringar...) men som tur var (YES!) så var det en vanlig skoldag! Pjuuh!

Nu ska jag trotsa ovädret och ta mig till Mt Kisco för en grekisk middag med några av sverige flickorna : ) Det ska bli så skönt att komma från huset och få lite ny energi!

RSS 2.0