Helg, snart iallafall

Imorgon jobbar jag förmiddan sen kommer svenska Merika hit från Boston och stannar helgen ut : ) Kul det ska bli!

Usch

Igår hade jag en fästing :( Den hade bitit sig fast i låret, usch jag ryser bara jag tänker på det. Och idag hade jag en som var på väg att bita sig fast. Och självklart är det deer ticks, pytte pytte små fästingar och det är dom man får lyme disease av. Jag har läst lite om det är jag tror lyme disease är samma sak som borrelia. Aldrig sett en sån liten fästing förut, dom är ännu svårare att upptäcka så det känns ju bra. Usch nu vill jag inte ens gå ut, gräset här utanför är för långt och det är därifrån jag fått fästingarna båda gångerna. Blä nu stanar jag inne.

Träning

På tisdag har jag vart medlem på gymmet i tre veckor, jag har faktiskt vart duktig och gått minst 4 gånger i veckan, oftast 5. Och jag tror det har gett lite resultat, jag orkar mera. Ibland har man dagar man orkar massor, som idag, jag sprang jätte länge, körde maskiner länge och gjorde lite andra saker och jag skulle kunna gjort mer. Andra dagar orkar man nästan ingenting, det är konstigt. Jag väntar fortfarande på att bli så där pigg och glad av träningen som alla säger man ska bli :P



Imorgon väntar en ny vecka, hoppas på att det blir en bra sådan : )

Godnatt

Lost

Ikväll sänds det sista, och jo, det är det sista avsnittet av Lost. Helt otroligt, jag som trodde de aldrig skulle sluta. frågan är ju om det är värt att se? Kanske är bättre att köpa hem alla säsonger istället och titta från början, annars finns det nog en liten chans man inte fattar någonting alls. Det är ju Lost, eller hur?


Kort Söndag







Bilderna beskriver bra vad jag har gjort idag. Ätit goda crepes med extra mycket nutella på och halvsovit i Washington Sq. Park. Som de flesta söndagar var även den här en bra dag.

Lördag

Jobb från 5 till natten är det som gäller idag. Jag började min morgon med att åka till gymmet, jag har vilat från det i 2 dagar så det ar skönt att vara tillbaka. Hämtade även ett schema så nu ska jag snart ta mig i kragen och gå till en yoga klass, det var ju det jag ville göra från början så det är ju dags nu.

Imorgon är det planerat att det ska vara en picknick för alla au pairer i central park, men jag kollade precis vädret och det ska antagligen komma regn, men vi får se. Det blir nog bra ändå : ) Ska kolla upp andra saker man kan göra istället.

Nu blir det lite tv och snart jobb!

Brooklyn Bridge och Donald Trump

Igår tog jag och Fanny subwayen till Brooklyn och gick över bron till Manhattan. Utsikten var jätte fin verkligen och vädret var jätte bra. Man kunde se frihetsgudinnan på ena sidan och Manhattan på andra. Varmt och sol och jag hade förstås för mycket kläder på mig.





Det var jätte mycket folk på bron, vi gick ju där när alla skulle hem från jobbet så det var ett par gånger man höll på att bli överkörd av en och en annan cykel :P

Väl på Manhattan gick vi genom Chinatown, Soho, Greenwich Village och upp till Washington Square Park. Där i parken finns en stor fontän så vi passade på att svalka fötterna lite, det var väldigt skönt. Det var nog upp mot 25 grader igår så det behövdes.



På väg från parken såg vi hur ett filmteam höll på att filma något. Jag frågade några av alla de personer som stod och tittade på och det var Donald Trump som dom höll på att filma för något program. Han gick fram och tillbaka och pratade och sen tittade han igenom det dom filmat. Jag och Fanny stod där som två riktiga turister med kameran framme och efter en stund vände han sig till oss och sa; You girls are torturing me. Haha, det var ett skämt (hoppas jag :P) Så nu har man småpratat lite med Donald Trump också ; ) Haha, inte riktigt, men nästan.





Efter denna kändisspotting gick vi vidare upp på Fifth Av, tog en smoothie sen blev det kväller och jag hoppade på tåget hem : )




Bra dag


100 dagar

Idag har jag vart här i 100 dagar. Om cirka en månad är det 200 dagar kvar. Fråga mig inte hur jag vet detta, jag har väl ibland kanske haft lite för lite att göra :P Det är konstigt att tänka på det, att jag snart nästan har vart här halva tiden. Just nu en tredjedel nästan. Det går fort och jag tror att sommaren kommer gå ännu snabbare.
Lite har jag iallafall hunnit med : )

Orientation Stamsford Feb.


Varma dagar i Mars i parken



Bio



























Haha, Nu orkar jag inte mer :P Jag har för mycket bilder alltså...

Onsdag

Onsdag idag, mitten på veckan. Densna vecka jobbar jag väldigt skönt, inte så många timmar utan mer att göra de timmar jag jobbar, så som att laga middag och så.

Veckan har börjat med dåligt väder, det regnade hela måndagen och nästan hela tisdagen, men nu börjar det bli finare.


Imorgon ska det bli varmt och soligt och jag jobbar bara till halv ett : ) Så då blir det att hoppa på tåget mot Manhattan : ) Jag och Fanny har planerat att gå över Brooklyn Brigde, jag har ju inte gjort det än och det kommer nog bli fin fint : ) Kul att se hur Brooklyn ser ut också :D



Sunday





Bra dag, varmt och skönt och det enda vi gjorde var att gå runt i det fina vädret

: )

Saturday night

Dålig uppdatering, jag måste bli bättre. Här orkar jag ju aldrig sitta när det är fint väder eller när man är duktig och tränar på kvällarna :P

De senaste dagarna har vart fina och dom har spenderats på karneval och i parken.


Min sysselsättning, ligga och slappa i gräset och ta egobilder




Karnevalen vi var på påminde lite om Malmamarken, så nu har jag ju gjort den i år :P





Jag fick sockervadd : )



Cligg Hanger, den och radiobilarna var det enda jag åkte. Det var roooligt



Jaha, annat orkar jag inte skriva. Imorgon blir det nyc, vad som ska göras återstår att se.

Onsdag

Idag är det jobb till 10 ikväll, Willas sångklass har en uppvisning ikväll och jag och Augie stannar hemma. Lustigt nog är jag faktikst sugen på att åka och träna :S, det måste vara bara för att jag inte kan åka.

Jag får ta igen det imorgon helt enkelt  : )



En grå bild på Manhattan.

De sista dagarna har vart gråa, blöta och kalla. Det måste bli fint i helgen, speciellt på söndag när jag är ledig : ) Är trött på att frysa nu.

Ett grått nyc





Idag har det vart kallt och grått. Vädret ändras snabbt här, på morgonen kan det vara 25 grader varmt sen kan det övergå till åska och regn sen en fin kväll, nästa dag är det bara 15 grader ute. Man vet aldrig vad man ska ha på sig :P

Iallafall, idag åt vi brunch inne på Manhattan, gott gott. Pannkaka blev det, men jag hällde nog på för mycket Maple Syrup tror jag, lite för sött även för mig.
På Brunchen träffade jag Fanny, Bs systers au pair från Frankrike. Jätte snäll så det är skönt, nu har jag en jag kan tillbringa mina dagar i NY med :D

Våran dag började lite märkligt när vi skulle ta subwayen från Harlem till Times Square. Vi blev totalt utskällda av en kvinna (idiot) som jobbade och sålde Metrokorten. Helt utan anledning blev hon hysteriskt galen och började skrika på oss för att Fanny (som har vart här i två veckor) gav henne för mång mynt när hon skulle betala. Hon skrek verkligen, jag fick till och med hålla för högtalaren för hennes gälla röst skärde i öronen.

Haha, jag blev så chockad så det ända jag fick fram var; What's your problem? Why are you screaming? You are so rude! Haha, det är svårt med snabba gensvar på engelska när allt händer så fort!

Och inte gjorde hon rätt heller. Vi gick där ifrån med mitt Metrokort med Fannys pengar på, när vi skulle ha varsitt kort. Men men man får väl skylla på att vi var uppe i Harlem och antagligen har hon ett väldigt tragiskt liv.


George Washington Bridge över Hudsonfloden. Det var ungefär här det där planet var tvunget att nödlanda för ett tag sen. Utsikt från där vi åt brunch.




Resten av dagen var bra iallafall : ), vi stötte inte på mer weirdos. Tur det.

Dags för sängen









Nu börjar jag bli trött och lättroad så det är nog dags för sängen för mig.

Godnatt
!

Lycka

♥   Lycka   ♥



Jag är så glad : )

Me



Jag idag, jag invidge min nya Converse klänning.


Lördag?

Japp det är det. Redan?, är vad jag tänker.

Idag har jag jobbat halva dagen och efter det åkte vi alla till Genes bror, hans dotter konfirmerades idag, så det var fest där och jag blev medbjuden : ). Det var jätte kul och alla var jätte trevliga, mina öron blöder nästan, så högljutt var det! Typiskt ameriakanskt men de gillade jag : ) Så nu tror jag att jag har träffat nästan alla i den här släkten :P

Imorgon är en ny dag, den börjar med brunch inne på Manhattan eftersom det är Morsdag. Bs syster har precis fått sin nya au pair, Franny från Frankrike så hon ska också med imorgon. Kul, antagligen så ska vi se lite manhattan efter brunchen : )

Det är så det ligger till nu.


Fredag

Jag lever men jag är trött...

Onsdag

Nyss kommit hem från träning och simning. Än är det inte så kul, bara jobbigt. Gymmet är jätte fint och dom har allt man kan tänka sig, så det är lite kul. Jag känner mig nyttig bara jag åker dit, men det räcker nog inte :P

Här flyter dagarna på som vanligt annars. Imorgon redan torsdag, tiden går fort. Varmt och skönt är det ute med : ) Jobbar mest hela dagarna och snart måste jag börja planera in min semester inför sommaren : )




Club Fit

Ja är numera medlem i ett gym.

Helt otroligt!

Varmt

Söndagen var lite för varm, hade ja vart vid stranden så hade det vart okej, men inte annars.



Man kanske inte ser så bra, men det var iallfall 100 f. 37 grader varmt i solen, i skuggan var det 32-33 grader

Godnatt

Alla barn, idag fem, ligger och sover nu. Vi har spenderat ännu en kväll med Lord of The Rings på TVn, det verkar vara det nya nu. Tjejerna är helt förälskade i Legolas :P

Nu ska jag försöka sova, får se om det går det är väldigt varmt i hela huset nu... Kallat ute, kallt hus och tvärtom.

Avslutar denna dag med en bild på min käraste





Beachen

86 fahrenheit, 30 grader varmt : ) Stranden var jätte fin, vit sand och saltvatten. Jag blev faktiskt imponerad, jag visste inte att det fanns så fina stränder här. Men det är ju inte så konstigt, kusten är ju inte långt härifrån. 35 minuter tog det att åka med bil.


Bildbevis, jag badade : ) Det var svinkallt!









Efter stranden åkte vi till brasiliansk restaurang, Juliana, Fernanda och Rosiana är ju alla tre från Brasilien så dom ville visa mig lite "riktig" mat.



Skön dag, måste göras om snart : )

Helg : )

Nu är det helg, hemma firas det Valborg, inte här. Lite tråkigt men man får vara nöjd ändå : ) Det är jätte fint väder, så fint att imorgon åker jag, Juliana, Fernanda och Rosi till stranden och ska sola och bada :D
Vilken strand eller vart det ligger vet jag inte, men det blir nog bra ändå.

Nu ska jag titta på film och äta gott.

Godnatt

RSS 2.0