Sista November

Idag är det sista november. Imorgon December! : ) Kul, jag har sett fram emot december, Sammy kommer och julen förstås.

Igår vaknade jag till frost ute, det var kallt men jag gillar det ändå. Det behövs för att man ska fatta att det är December snart! Har inte mycket att berätta, tiden går fort, nästan lite för fort kanske... Eller jag vet inte.


Jahapp, nu ska jag annat. Stabucks ikväll med tjejerna, det gillar vi! : )

I Love u Black Friday

Black Friday idag, dagen då alla butiker har jätte rea! En del butiker öppnade redan kl 4 imorse och kommer vara öppna till midnatt.



Jag shoppade en stor påse inne på Victoria's Secret. Pyjamas, bodymist, parfym och lite annat kul     : )



Sen svängde jag förbi Target med och fick med mig 2 par Jeansleggings, perfekt till vardags. En tröja och 2 scarfs. Allt på jätte billig REA! En bra dag med andra ord! : )

Thanksgiving

Idag firade vi Thanksgiving! Hela dagen igår och imorse lagades det mat och kl 2 kom gästerna. Vi har ätit och ätit och ätit lite mera. Turkey, sweet potatoes, sås och massa gott mer, nån god potatis gratäng som påminde om Janssons. MUMS!  : ) Efter det åt vi Pumkin pie, äppelpaj och chokladcheese cake.

Kalkonen var stor, hela 6 timmar tog det att laga den, den var värd väntan!






Sällskapet, blev mindre än väntat men det var ju bara bra. Mer mat åt oss! : )



Chokladcheesecake



Jag och Fanny



Jätte bra dag och kul att ha firat en riktig Thanksgiving : ) Nu är det dags för How I met Your mother! Godnatt



Update

Började min morgon med en joggingtur. Jajjamensan, bara för jag sagt upp mig från gymmet betyder det inte att jag inte ska träna. Det var jobbigt, inte alls kul men det är skönt nu efter : ) Nåt annat som är skönt är vädret! Igår hade vi 20 grader, på kvällarna blir det kallt igen men på dagarna är det bra skönt ute. Jag gillar det, att det är fint väder så man kan vara ute i kofta eller fleece men samtidigt vill jag faktiskt ha SNÖ snart! Det är första advent snart och det är sånt här väder? Det känns konstigt...


Nu på torsdag är det Thanksgiving, familjen kommer ha en stor fest här så det ska bli kul. Hoppas på massor av god mat, Fanny kommer också så det ser jag fram emot! : )


23e

Det är den 23e idag, mindre än en månad tills Sammy kommer hit och stannar i 13 dagar. Sen när han har åker hem är det 1 månad och 3 dagar tills jag slutar. DET GÅR FORT!


Virkat

Nere på lower east side inne på Manhattan är det nån som verkligen gillar att virka







Jag och Lina var inne i city i lördags och såg detta, kanske finns det fler med. Lite kul och färglatt sådär : )

City

Jag och Lina var inne i city i lördags, vi hade en jätte mysig dag. Vi började med att gå till ett fik som serverar gluten fritt eftersom Lina är allergiker, jag åt en bananasplitt doughnut och en brownie, supergott verkligen.







Efter det promenerade vi vidare till en godisbutik som är proppfylld med godis, mycket amerikanskt men också lite från andra delar av världen.



Det fanns mycket kul därinne, bl a Annas pepparkakor, och mars! : )
Och annat konstigt med :P





Efter godisbutiken så kollade vi runt i affärer och började gå mot west side istället där vi hittade en jätte mysig italiensk restaurang, lagom till lunchtid, som också var gluten. Himmelen för Lina! : ) Sedan promenerade vi hela vägen upp till stationen och åkte hem.



På kvällen mötte jag upp 6 andra tjejer och vi hade middag på Applebees : ) Då var jag i himmelen! Och efter det åkte jag, Elin och Cassi på bio. Vi såg Megamind i 3d, jag bleb glatt överraskad med tanke på att det faktiskt är en barnfilm, så det var kul. : )



Helg

Som vanligt så gick ju även denna helg lite för fort. I fredags kväll åkte jag och Stinha till Palisades mall för att hon skulle titta på en vinterjacka, såklart tittade vi på allt förutom en vinterjacka till henne och vi hade det väldigt trevligt. Efter lite shopping behövde vi få i oss nåt att äta och gick till Cheesecake Factory : ) Gott! Efter det ville vi inte riktigt åka hem än, så vi gick till bion och bestämde oss för, efter lite protest från min sida, att se The last three days. Det är en action/thriller så jag trodde ju den skulle vara läskig, men som tur var den inte det! Jätte bra film faktiskt, satt spänd hela tiden.

'

Såhär läskig var filmen


Ny Väska

Insidan är fin den med : )

 

Från Nine West som är ett stort märke här i USA, köpt på outlet inne i city.


AAAhhhhhh

Departure Date (month/day/year): ___2/15/11_____________
Departure City: _________New York________
Destination City: ___Stockholm______


Nu var det gjort! 15e Februari kommer jag hem!

7e...

Idag är den sista dagen för mig att beställa flyg hem. Så typiskt mig att vänta tills sista dan :P Idag fick jag mail från min counsler att min sista dag att jobba är februari 7! Usch, känner mig jätte stressad nu när jag skriver det här! DET ÄR SNART!

Nu har jag också avslutat mitt medlemskap på gymmet från och med sista december, det känns verkligen att det börjar närma sig! Nu ska jag boka flyg!

Mitt i veckan

Onsdag idag, jobbar mellan 2 och 7, helt lagom för mig. Sitter och lyssnar på julmusik och laddar upp för jul! Måste försöka göra det mesta av det nu när jag stannar här, annars kommer jag fortfarande vänta på julen i februari :P

Dom sista dagarna har jag hunnit med jobb, lunch med Elin, powerwalk med Veronika och träff på Starbucks : ) Vädret här är jätte skönt nu, så här kan det väl alltid vara tycker jag. Det räcker med långärmat och väst ute så kan man vara ute hela dagen. Det börjar mörkna vid 5, vilket är lite tråkigt men jag och Augie stanar ute och leker i mörkret ändå, tur att han inte är mörkrädd!




Sunny Sunday

Sitter och sjunger på Jul och Lucia sånger, dom fastnar lätt i huvudet efter en sjungandes eftermiddag.

Julen börjar smyga sig på, på Fifth




Idag åkte jag och Stinha in till city på morgonen, shoppade lite nödvändigheter, åt lite god luch och bara hade det bra. Vädret har vart perfekt hela dagen, lite över 20 grader med en stor sol på himmelen. Jag fick bära omkring på jackan för det blev för varmt mitt på dan, det var skönt! : ) Hoppas det här vädret kan stanna lite längre! 

Blå himmel



Nu är det sängen som gäller, jobbarveckan börjar imorrn och den här veckan har jag ett bra schema : )

Boston

Boston var fint, Det fanns ett par saker som var kul att se, men som vanligt gillar jag New York bättre.

Jag och Claire



Jag, Veronika och Claire



Vi hade en lång guidad tur genom nästan hela Boston och kom fram till hotellet vid halv 7 tiden på kvällen. Då fick vi egen tid och Jag, Veronika och Claire gick och åt på en jätte god italiensk restaurang : )



In på Harvard







Det var kul att komma iväg, bara för en helg, även fast Boston kanske inte är den roligaste staden i världen.


Lördag

Lördag. Har jobbat nästan hela dagen, vart i parken i 20 gradig värme. Skönt.

Har inte mycket annat att säga. Jo, om 4 dagar måste jag beställla mitt flyg hem! Får se när det blir. Nu ska jag göra Tessa sällskap framför TVn. Jag tror The Office väntar : )

Halloween

Vi har ett ton med godis här hemma som inte gick åt under söndan, Brenda hade köpt alldeles för mycket och jag har en stor påse inne på mitt rum nu : ) Augie och Tessa hade gått trick or treating, A var en målare och T var en häxa : )

Huset var pyntat med olika Halloween saker och när jag kom hem från NY och gick till min garderob hittade jag det här



Haha, alla blir som barn här, det är lite kul! : )

Men nu är Halloween slut och julpyntet är på väg upp i affärerna iställlet. Yaay! :D


Konstig känsla

 

Jag och Tilda vid Times Sq. i måndags. Väldigt synd att jag inte kunde vara ledig mer så jag kunde åka in igen. Det känns så konstigt att träffa nån hemifrån på det här sättet, det är nästan som man är hemma igen för en stund, sen känns det som om man är helt ensam igen. Men snart kommer jag hem och då kommer jag bjuda in mig själv till Tildur i Malmö ♥


Måndag i city

I måndags träffade jag Tilda och hennes familj inne på Manhattan : ) SÅ kul att träffa henne igen :D Jag åkte in så jag mötte upp henne på hennes hotell 9 på morgonen så vi skulle få ordentligt med tid att shoppa, gå runt och bara njuta. Vi hann med mycket tycker jag men dagen gick alldeles för fort : ( Och det var kallt som bara den. Nästa gång jag åker in blir det definitivt vinterjackan på istället för skinnjackan! Otur att det kalla vädret skulle komma precis den helgen dom landade här.

På kvällen hade dom en reservation på en känd restaurang i Brooklyn, Peter Luger Steakhouse. Man måste visst reservera en månad i förtid och det var stora portioner med kött, gott var det! :D Kul också att jag fick chansen att följa med dit! : )

Min snygga Tilda




Lucia och Halloween parad

I söndags var det dags för den första Lucia träningen i svenska kyrkan i New York. Det var kul att se och höra så många svenskar och ledaren verkar jätte bra så det ska bli kul att ha det varje söndag : ) Blev lite osäker på vad jag gett mig in på i början när ledaren bad sopranerna ställa sig åt höger och altarna åt vänster. Eh? Vad är jag? var det första jag tänkte. Som tur visste ju Sofia så hon kunde hjälpa mig, var lite lost kan jag ju säga. :P

Sofia, jag och Elin på tunnelbanan



Lucia framträdandet kommer vara lördagen den 11e december så vi har lite tid att öva, det är bra. Tillsammans med den vanliga kören kommer vi vara över 70 personer som ska sjunga så det är nästan så man vill sitta och titta på istället så man se och kan lyssna. Får ta med nån (Veronika?) som kan vara fotograf!! : )

RSS 2.0