Torsdag

Godmorgon!

Nyvaken och hungrig, det är frukost snart och idag är den sista dan här. Ska bli skönt att åka och komma till ett eget rum, utan två främlingar, flera tjejer boende i samma rum är aldrig en bra idé. Lika kul att se på nyhetrna idag när dom pratar om att det är rekord mycket snö här, de berättar att folk har svårt att få tag på mat och annat eftersom alla affärer är stängda :P

Igår trotsade vi "snöstormen" och var på Target och lite andra köpcentrum. Alla tycker vi svenskar är jätte konstiga som går överallt, dom vill åka bil, och skjutsa hit och dit.

Nu är det frukostdags, sen drar dagens möten igång.

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: S

2010-02-11 @ 18:23:49
Postat av: Sol-Britt Karl-Gunnar

Skönt att se att du kommit fram till New York. Lycka till i fortsättningen nu när det hela verkligen drar igång. Vi kommer att följa dig via bloggen. Vi får väl höras via skype så småningom.

Ha de bra lilla gumman.

2010-02-11 @ 18:27:42
Postat av: Tilda

jag älskar att du bloggar! hahaha det kommer bli grymmt där borta! =) MEN DU! Glöm inte att lägg till din blogg adress på facebook så att alla kan gå in och läsa! där i sido spalten! :) LOVE U

2010-02-11 @ 19:16:44
URL: http://TildaForsgren.se
Postat av: Merika

Hoppas allt ar bra med dig. Mitt tag blev for senat till typ 7. Snacka om att det var drygt att sitta pa tag station sjalv som svensk. Saknade(saknar er fortfarande) du och martina! Jag har i varje fall kommit fram. Ska snart ata vafflor, ska bli roligt att se hur dem kommer smaka. Haha.

2010-02-12 @ 14:24:58
URL: http://emmamerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0